Historien om Weebio

Weebio er en ny e-handelsløsning for dig, der har lyst til komme i gang med en webshop hurtigt og ikke mindst billigt.

Jeg hedder Bryan Johansson og Weebio er min drøm, der startede tilbage i 2012. Jeg har selv i mange år drevet online webshop og har derfor en masse erfaring og forståelse for, hvad det betyder at være e-handelskøbmand. Samtidigt er jeg også softwareudvikler med mere end 20 års erfaring.

Jeg har altid ønsket mig at være selvstændig. Den bedste måde at udleve dette ønske var for mig at tage min passion for e-handel og softwareudvikling og bruge det til at udvikle en e-handelsløsning, hvor jeg kunne hjælpe almindelige mennesker uden teknisk viden til at starte en webshop hurtigt og let. Men det var mere end bare at give muligheden for at starte hurtigt; som e-handelskøbmand oplevede jeg alt for ofte, at de programmer, jeg brugte, ikke løste de problemstillinger, jeg ofte oplevede som e-handelskøbmand. Så det har været lidt af en opgave at lave et simpelt system, som har de funktioner, man skal bruge, når man er nystartet og skal lære -og på den anden side have de funktioner, man skal bruge, når man vokser og har brug for mere. Mit team og jeg er rigtig stolte af at levere en webshopløsning, som opfylder netop de behov.

At lave et webshopsystem kan være en stor udfordring, og det har det også været for mig og mit team. Jeg har ikke lavet Weebio alene - jeg har en forretningsparter, Jairus Monreal og et design-og udviklingsteam, der hjælper med alt muligt fra at lave de flotte templates til at implementere alle de brugervenlige funktioner i Weebio. Havde det ikke været for den støtte, vi har fået fra familie og venner, ville det økonomisk ikke have været muligt at få Weebio færdiggjort. Min forretningspartner Jairus Monreal kommer fra Filippinerne, og før han blev min partner arbejdede han på Weebio som freelancer. På et tidspunkt, som ofte sker når man udvikler software, løb jeg tør for penge og kunne ikke betale løn. På trods af den manglende løn forstsatte Jairus med at arbejde og tro på drømmen, og derfor er han i dag medejer.

I Weebio forstår vi at succes ikke skabes alene. Vores motto er: "SAMMEN FÅR VI DIN WEBSHOP ONLINE". Men det er ikke bare et motto, for vores drøm er mere end bare at levere en webshopløsning, men også at hjælpe almindelige mennesker uden teknisk viden med at starte en webshop op. Derfor kan du altid regne med, at vi er der til at hjælpe dig og svare på de spørgsmål du måtte have.

//BryanFå din gratis webshop her!

Vi bygger nu din nye hjemmeside.