Webshop løsning med dansk support

Weebio er en dansk ejet webshop løsning, hvor du kan komme igang på 5 minutter. Med alle de funktioner og muligheder du skal bruge for at sælge dine produkter på internettet.

Vi tror på frihed og muligheder, og vores mål er, at du skal kunne, så meget som muligt. Derfor kan du i weebio ændre og tilpasse alting, Du har fuld adgang til dine koder: så du, din webdesigner eller din SEO-ekspert kan ændre og tilpasse alting, så det bliver lige præcist, som du ønsker det.

Vi syntes der manglede et system, hvor det var muligt at komme i luften med en flot og professionel webshop uden, at det behøvede at koste 10.000,- eller mere.

I weebio er vores fokus på at hjælpe. Derfor tilbyder vi et gratis webshop abonnement og mobilvenlige templates, som du kan starte med at bruge allerede i dag. Det er muligt selv at tilpasse designet med vores template styler, men du får 100% det bedste resultat, hvis du får hjælp til opsætning og design.

En webshop løsning med de funktioner du skal bruge.

Vi er selv gamle e-handelskøbmænd og har ofte oplevet, at der var ting vi var nød til ordne manuelt eller finde alternative systemer til. Det betød for os en masse spiltid, som vi kunne have brugt på at skabe salg. Her er nogle af de ting vi selv havde svært ved:

  • Oprette ordrer manuelt
  • Tilføje rabatkoder og gavekort til en ordre (hvis en kunde har glemt det)
  • Ændre udleveringsted på en ordre (hvis kunden har lavet en fejl)
  • Ændre en forsendelse og betalingsmetoder på eksisterende ordrer
  • Tilføje og ændre rabat på ordren
  • Tilføje og ændre forsendelsesomkostninger
  • Sende/genfremsende ordrebekræftelse til din kunde

Ovenstående funktioner er nogle der burde være i alle webshop systemer. Med Weebio kan du behandle din ordre fra ordren er oprettet til den er færdigbehandlet. Det inkluderer, at du kan oprette og tilpasse dine ordrer manuelt, du kan oprette flere fakturaer på dine ordrer - og det er i flertal, for det ikke altid, at en ordre kan leveres fuldt ud, f.eks. hvis produkter er i restordre. Udover det har du mulighed for at printe pakkelabels fra Post Danmark og GLS inde i Weebio.

Når man driver webshop er det let at miste overblikket over, hvad man har på lager.

Med en weebio webshop får du også et integreret lagersystem. Vores vision er, at alt skal være let, og det gælder også lagermodulet som er opbygget logisk og overskueligt. Du kan med Weebios lagerfunktioner altid se, hvor dine varer er. Og med et godt overblik kan du let se, hvornår du skal bestille nye varer hjem.

Og det stopper ikke her, da Weebio ikke ville være komplet, hvis du skulle lave bogføringen i hånden. Derfor er der også tænkt på integration til bogførings systemer som E-conomics, Billys Billing og Dinero, Fordi med Weebio skal du bruge tiden på at sælge ikke på administration.

Få din webshop her!

Vi bygger nu din nye hjemmeside.