Webshop design?

Design af webshop? Det kan vi klare!

Vi har løsningen til dig med et begrænset budget, der ønsker hjælp til oprettelse og design.

Vi er specialister i at levere flotte og professionelle webshops billigt😉


Lige nu tilbyder vi at lave et flot webshop design for 4995,-(ekskl. moms)

Gælder det ikke for de fleste af os at:

  • Skal vi have lavet en mur, finder vi en murer.

  • Skal vi have lavet en dør, finder vi en tømrer.

  • Skal vi have repareret vores bil, finder vi en mekaniker.

Hvorfor er det lige, at vi alle gerne vil være webdesignere
...og sætte en webshop op?

Det er jo ofte fordi vi gerne vil spare penge, men sparer vi virkelig penge? Er vores tid ikke noget værd, hvad med resultatet, bliver det godt nok?

Det er ting vi ofte ikke tænker over når vi starter en DIY webshop

Vores råd er, at man får hjælp til design af Webshop, da resultatet af DIY webshops desvære ikke altid er så godt. I længden er det billigere og du får også en bedre Webshop.Inden jeg fortæller dig om, hvad vi kan hjælpe dig, så lad mig dele nogle nøgletal.

De fleste hostede webshops koster det første år mellem 2.400 og 10.000 kr. For den lave pris får man oftest en skrabet udgave og skal ofte tilkøbe en masse apps eller betale transaktionsomkostninger, du kan selv undersøge vores konkurrenters priser nærmere. Pointen er at en hosted webshop hurtig kan blive rigtig dyr

Yderligere, hvis du skal have hjælp med opsætning og webdesign, koster det det ofte mere end 8.000.- og dermed bliver de samlede udgifter det første år høje.

Hvad vi tilbyder i Weebio er at minimiere de samlede udgifter det første år herunder opsætning, hosting og webdesignpakke. Der er inkluderet dansk support og al den hjælp du har brug for. Din side bliver hosted i Weebio, hvor vi står for alt det tekniske, og det betyder færre bekymringer for dig.

Udtalelse fra Victorias´s netshop

Weebio er enormt brugervenligt og kan utrolig mange ting. Vi har ofte været imponeret over hvor gennemtænkt brugeroplevelsen er - i særdeleshed det bagvedliggende ordresystem samt integrationen med pakkelabel er enormt smart og utrolig tidsbesparende for en lille virksomhed som os.

Vi er utrolig glade for at det er blevet så nemt at få fat på Weebio – selv i weekenden.


Charlotte Schwabe

Victorias-netshop.dk

Udtalelser fra Frisk Kaffe

Vi skiftede til Weebio fra en konkurrerende udbyder. Weebio hjalp os under hele processen med alt fra opsætning til design, så overgangen foregik nemt og uden problemer. De er altid hurtige til at hjælpe, også i weekenderne.

Vores webshop fremstår nu langt mere professionel, brugervenlig og med et skarpere design. Vi er meget tilfredse med back-end til Weebio, som er utrolig brugervenlig og intuitiv....


Stefan Hagen & Anders Schelde

Friskkaffe.dk

Hos vores konkurrent Smartweb koster en webshop med blog, pakkeprodukter og produkttilkøb for et år 7.788,- og det er uden opsætning og webdesign.


Her er en mulighed for at få et flot og prof design, med logo, bannere. Med inkluderet abonnement til Weebio der har tilsvarende funktionalitet til en pris der er lavere end, hvad man betaler for 1 års abonnement hos Smartweb, Shoparama og Dandomain?

Jeg gentager lige, Vi tilbyder en køreklar og professionel webshop(hvor, vi laver designet) samt inkluderet abonnement til en samlet lavere pris, end det vil koste, at få hostet en webshop, hos vores konkurrenter i et år og ja det er ikke løgn eller salgsgas!

Vores webdesignpakke indeholder alt det du skal bruge for at komme i luften med din webshop.

Men, hvad får man for 4995,-. Du får en komplet shop inklusiv design af webshop samt opsætning baseret på en af vores eksisterende templates. Vi arbejder bla. med logo, bannere og farver samt tilpasning af sidder i henhold til dine ønsker. Ud over det sørger vi for opsætning af kortbetaling og Pakkelabels. Vi tester selvfølgelig at alting virker korrekt. Og din side vil selvfølgelig også komme til at se flot ud på mobil.

  • Med vores køreplan kan du være online på 7 dage.

  • Du sparer 50% på udvikling og design i forhold til vores konkurrenter.

  • Du kan vælge blandt 50 forskellige webshop designs.

  • Du får et brugervenligt webshop design, der ser flot ud på mobil

  • Vi arbejder tæt sammen, så designet bliver som du gerne vil have det.

  • Du får adgang til vores ekspertise, vi har opbygget igennem 15 år.

  • Vi sørger for det hele, så du er 100% klar til dit første salg.


Når du vælger at arbejde sammen med os kan du forvente, at der bliver leveret et seriøst stykke arbejde. Vores mål er at du bliver tilfreds med din nye side og det betyder også at vi er parat til, at gå den ekstra meter der er krævet for at skabe tilfredshed.

Interesseret i et webshop design for 4995,-(ekskl. moms)?

Synes du det lyder som en god ide at spare penge på abonnementet og få hjælpe til opsætning og design?
Så lad os tage en samtale helt uden forpligtigelser, hvor du kan fortælle om din behov og ønsker, og vi kan finde ud af om vi kan levere noget du bliver glad for.

Skal vi ringe dig op?

Da vi ikke tager mere arbejde ind end vi kan nå, gælder princippet "først til mølle"Med Weebio får du en professionel webshop løsning , der er fuldt ud på højde med andre shop systemer. Læs feks. vores udtalelser fra Friskkaffe.dk og Victorias-netshop.dk, der begge oplevede en forbedret oplevelse ved at skifte til Weebio.


Det leder mig hen til spørgsmålet omkring, hvilken hosted webshop man skal vælge? Jeg synes selvfølgelig, at Weebio er et godt valg. .

Men lad mig være ærlig.. 😉

Du kan opnå succes med hvilken som helst webshop løsning. For det er ikke løsningen der er afgørende for din succes.

Din succes er bestemt af dig og den energi du lægger i din Webshop.

Webshop løsningen er bare et værktøj, ikke en genvej til succes. Med en god teknisk løsning, vil du dog opleve at ting går hurtigere og er lettere at finde ud af.

Få din webshop her!

Vi bygger nu din nye hjemmeside.